Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Good Luck Tassos!
















Ανακοίνωση

Ο Τάσσος Σώντερς παράλληλα με την ενασχόληση του με τα θεατρικά δρώμενα, αποφασίζει τη διεκδίκηση του χρίσματος του υποψηφίου προέδρου των Ενωμένων Πολιτειών της Αμερικής με την παράταξη των 'Δημοκρατικών'.
Με αυτό τον τρόπο θέλει να πραγματοποιήσει την “Ύστατη φιλοδοξία” και να γίνει ο δεύτερος μαύρος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας.

Γραφείο τύπου Τάσσου Σώντερς
Λειψία, 30 Ιανουαρίου 2009

Announcement
Tassos Saunders in step with his theatrical activities, decides to claim the nomination of candidate president of the United States of America with the 'Democratic party'. This way he wants to achieve the “Final ambition” and become the second black president in the history of the country.

Tassos Saunder's Press room
Lipsk, 30th of January 2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

We wish you the best Tassos.
Sacramento U.S.

Ανώνυμος είπε...

Good luck Tassos! Yes, you can!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ομορφόπαιδο!
Εδώ Thanassis Atsipopoulos, yes, απο U.S. of A!
Εδώ, στην παροικία μας 'Little Passalimano' έχουμε μαζευτεί 2-3 φίλοι που ενδιαφερόμαστε να συνεισφέρουμε οικονομικά και ηθικοχειρωνακτικά στην προεκλογική σου καμπάνια. Εδώ και καιρό παρατηρούμε τη δράση σου και έχουμε εντυπωσιαστεί! Η ευχέρια λόγου σου, οι ηγετικές σου ικανότητες και τα οργανωτικά σου χαρίσματα μας έπεισαν να φτιάξουμε το πρώτο lobby ελληνικών εστιατορίων στο Queens για να σε υποστηρίξουμε. Πες τι χρειάζεσαι από μας και θα το έχεις. Hasta la victoria siempre!