Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Ας γελάσουμε λοιπόν!

Image result for laughing neoliberal


Η κοοπερατίβα "Μετέχνιο" υπερήφανα παρουσιάζει τη νέα θεματική ενότητα με τίτλο "Χιούμορ" με σκοπό το γέλιο που τόσο λείπει από τη ζωή σου, τη ζωή μου, τη ζωή μας. Άλλωστε, σύμφωνα με "έρευνες" που έκαναν επιστήμονες της Αμερικής (πανεπιστήμιο Στέπλχορν του Ουισκόνσιν) το γέλιο κάνει καλό. Ας γελάσουμε λοιπόν...



ΝΕΟ
Ο ΤΟΤΟΣ, ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ


Βάζει η δασκάλα εργασία για το σπίτι, να ρωτήσουν οι μαθητές πώς γίνονται τα παιδιά. Πού να ήξερε όμως η καημένη ότι στην τάξη είναι και ο Τοτός, ο οποίος, όπως θα δούμε και παρακάτω, παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία μας. Τέλος πάντων, εσείς κρατήστε ότι η δασκάλα έβαλε τους μαθητές της να ρωτάνε πώς γίνονται τα παιδιά.- Ρωτάνε ο Τοτός μόλις πήγε σπίτι, τη μαμά. Η δασκάλα μας είπε να σας ρωτήσουμε πως γεννιούνται τα παιδιά.- Δεν μπορώ τώρα, καθαρίζω πατάτες, λέει η μαμά.- Έλα, ρε μαμά, πες μου...Τέλοσπάντων με τα χίλια ζόρια η μαμά του δείχνει μία πατάτα και του λέει:- Την βλέπεις αυτήν; Από εδώ έρχονται τα παιδιά.Κόκκαλο ο Τοτός, αλλά για καλή του τύχη και... κακή δική μας (δικό μου αυτό), μια φοβερή σκέψη περνάει από το παμπόνηρο μυαλό του. Παίρνει την πατάτα που του έδωσε η μαμά και την βάζει την πατάτα στην τσέπη, και περιμένει πως και πως την επόμενη μέρα στο σχολείο. Τί περιμένει; Και, ας θυμίσουμε εδώ ότι ο Τοτός, η επιρροή του στη συνέχεια του ανέκδοτου θα είναι καθοριστική!Την άλλη μέρα στην τάξη, ρωτάει η δασκάλα, ενώ ήδη ο Τοτός τρίβει τα χέρια του με αγωνία...- Μάθατε αυτό που σας είπα;- Ναι!!! λένε όλα τα παιδάκια με μία φωνή.- Για πες εσύ, Κωστάκη.- Λοιπόν κυρία, λέει ο Κωστάκης τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός.- Ουοουυυυυυυυυυυυ!!! Λάθος!! Λάθος!! άρχισε να φωνάζει ο Τοτός και ο Κωστάκης έβαλε τα κλάματα.- Αχ, βρε Τοτέ! Να σώσεις, μήν αρχίσεις ξανά τα ίδια! Τοτέ! Για πες μας εσύ, Ελενίτσα, λέει η δασκάλα.- Τα παιδάκια τα φέρνει ο Θεούλης!! λέει η Ελενίτσα.- Ουυυυυυυυυ!! Τι λέει η βλαμμένη, αναφωνεί ο Τοτός και κάνει και την Ελενίτσα να βάλει τα κλάματα.Εκνευρισμένη η δασκάλα γυρνάει στον Τοτό:- Για πες μας εσύ Τοτό, που τα ξέρεις όλα...Ο Τοτός με ένα πονηρό χαμόγελο βάζει το χέρι στην τσέπη, πιάνει την πατάτα και λέει στην δασκάλα:- Να την βγάλω έξω;;- Και βέβαια, όχι!!! Λέει η δασκάλα σοκαρισμένη.- Βρε, να την βγάλω έξω; ξαναλέει ο Τοτός.- Όχι, φυσικά!!- Α, λέει ο Τοτός, δεν θέλεις να την βγάλω... Όταν την τρως όμως, καλά είναι, έ;;;- Ορίστε;!!! Λέει η δασκάλα.- Είπατε τίποτα;
...Και σωριάζεται φαρδιά πλατιά στο έδαφος!
Ακολούθησε πανζουρλισμός. Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε εν καιρώ...







ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥ


Βρέθηκε, σε μία χώρα μακρινή (Αμερική), το ημερολόγιο ενός Ινδιάνου. Έγραφε:

Ημέρα 1η: Σήμερα χάθηκε η κόρη του αρχηγού. Μετά από αρκετή ώρα τη βρήκανε και για τιμωρία τη γ**** όλο το χωριό.
Ημέρα 2η: Σήμερα χάθηκε ο γιος του αρχηγού. Μετά από αρκετές ώρες κατάφεραν να τον βρούνε. Για τιμωρία τον γ**** όλο το χωριό.
Ημέρα 3η: Σήμερα χάθηκα στο δάσος. Φοβάμαι μήπως με βρούνε!!! (!!)

Μεγάλη πλάκα και αφασία!
Αρχίστε να στροφάρετε!!
Σου λέει δηλαδή ο μαύρος: ‘Αφού όταν χάθηκε η κόρη του αρχηγού, την γ*** όλο το χωριό όταν την βρήκανε, και το ίδιο επακριβώς συνέβη και με το γιο του αρχηγού, μία μέρα όλη κι όλη αργότερα (δηλαδή τον γ*** όλο το χωριό όταν τον βρήκαν μετά που είχε χαθεί), τότε, αφού και εγώ χάθηκα, πάει δηλαδή η λογική σκέψη θες δε το θες, άμα με βρουν, θα με γ*** και εμένα τον ανθρωπάκο!!!
Μωρέ άδικο έχει να φοβάται ο φίλος μας; Όχι μόνο άδικο δεν έχει, αλλά δίκιο και πολύ δίκιο μάλιστα! Βρε και λίγα λέει! Θα σου πω εγώ! Όχι πείτε μου εσείς! Τι θα κάνατε: Εδώ σας θέλω! Το λοιπόν…χέστηκε πάνω του ο δικός σου!!!
Γιατί, σου λέει, άμα με βρουν, θα με…γ***!!! Οι άλλοι Ινδιάνοι, γιατί κατά πως φαίνεται, το έχουν…έθιμο!!
Θα το «φυσάω» και δεν θα…«κρυώνει» σκέφτηκε! Βρε καλύτερα χαμένος και άντρας, παρά…κουνιστός!
Όλα κι όλα δηλαδή!!!!!!

Δεν το βάζει ο νους!

Βέβαια, εδώ που τα λέμε, όλα μες στο πρόγραμμα είναι!



Ο... ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ... "ΒΙΟΛΙ" ΤΟΥ...


Πάει λοιπόν ο πατέρας του Πετράκη να πει κάτι στο γιό του, που ήταν στο δωμάτιο με την πόρτα κλειστή. Ανοίγει ανυποψίαστος την πόρτα και τί να δει; Ο φίλος μας ο Πετράκης να έχει βγάλει έξω το πουλάκι του και να το παίζει. Αφού άλλαξε πέντε(!) χρώματα ο πατέρας, βρίσκει τη δύναμη και φωνάζει του γιου του.

-Πετράκη! Γιατί παίζεις με το πουλάκι σου;

κι ο Πετράκης:
-Και τί ήθελες βρε πατέρα; Να παίζω με κανα πηρούνι και να βγάλω το μάτι μου;

Ο πατέρας κόκκαλο. Δεν την περίμενε τέτοια απάντηση με τίποτα. Εν τω μεταξύ, η μάνα του Πετράκη, ψάχνοντας για τον πατέρα σε όλο το σπίτι, γιατί μάλλον κάτι τον ήθελε, φτάνει στο δωμάτιο, όπου εξελίσσεται η... ακατάλληλη... σκηνή. Βλέπει τον Πετράκη, με το πουλάκι του έξω, ουρλιάζει και ρωτά όλο οργή:

-Πετράκη! Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Μα να παίζεις με το πουλάκι σου;

Το λόγο τότε πήρε ο πατέρας.
-Άσ'το βρε Φρόσω το παιδί. Δεν καταλαβαίνεις;
-Τί να καταλάβω δηλαδή, που να μή σώσω και καταλάβω; ρωτά η μάνα, κατακόκκινη.
-Ε, να... το παιδί μας φροντίζει για τα μάτια του.
-Για τα μάτια του; Πώς αυτό;
-Βρε άμα δεν τον αφήνεις να παίξει με το πουλάκι του, θα παίξει με κανένα πηρούνι και μετά... ποιός σου εγγυάται εσένα ότι δεν θα βγάλει κανένα μάτι το παιδί;
-Βρε σα να 'χετε δίκιο μου φαίνεται, λέει η μάνα και τότε σκάνε όλοι μαζί στα γέλια. Ο πατέρας, η μητέρα και ο Πετράκης με το πουλάκι ακόμα στο χέρι του.

Από τότε, δεν απαγόρευσαν στον Πετράκη τίποτα, αν και... καλού κακού δεν τον ξαναάφησαν να κλείσει την πόρτα του δωματίου του. Καταλαβαίνετε βέβαια το γιατί...




ΤΟ... ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ


Είναι η Κατινιώ και ο Μιχαλιός. Ζευγάρι. Η Κατινιώ πιθανόν είναι έγκυος. 
- Μιχαλιό μου μάλλον είμαι έγκυος 
- Είσαι σίγουρη βρε γυναίκα, γιατί δεν είναι εποχές για παιδιά, έχουμε οικονομικές δυσκολίες.
- Έτσι νομίζω, θα πάω και στο γιατρό για να σιγουρευτώ 

Και μια και δυο κινάει για το γιατρό, ο οποίος της λέει.


- Κατινιώ μου δεν είσαι έγκυος, το μωρό δεν είναι μωρό αλλά αέρας. 
- Αέρας γιατρέ; Δεν είμαστε καλά.
- Αέρας Κατινιώ.
- Δηλαδή γιατρέ μου είναι ανεμογκάστρι; 
- Ναι Κατινίω μου! 


Μετά από λίγο η Κατινιώ τηλεφωνά χαρούμενη στη δουλειά του άντρα της. Εργαζόταν σε συνεργείο αυτοκινήτου. Μόνο που εκείνες τις μέρες ο Μιχαλιός ήταν πολύ απασχολημένος με εξωτερικές δουλειές και έτσι όσες φορές και να τον έπαιρνες τηλέφωνο στη δουλειά, αυτός... έλειπε. Έτσι το τηλέφωνο το σήκωσε ένας συνάδελφός του, που ήξερε την Κατινιώ, μια που έκαναν παρέα με τον άντρα της.

Η Κατινιώ χαρούμενη λέει στο συνάδελφο του άντρα της: 
- Όταν έρθει ο Μιχαλιός να του πείτε ότι το μωρό δεν είναι μωρό, αλλά αέρας. 



Το μεσημέρι ο Μιχαλιός στεναχωρημένος λέει στη γυναίκα του: 
- Τι είναι αυτά που είπες στο συνάδελφό μου; 
- Δεν χάρηκες Μιχαλιώ μου που δεν είμαι έγκυος; 
- Χάρηκα, αλλά μετά από αυτά που είπες στον συνάδελφο μου όλοι μου φωνάζουν: 
"Ρε Μιχαλιώ δεν έρχεσαι να φουσκώσεις κανένα λάστιχο;"

- Γιατί Μιχαλιό μου; Κακό είναι;
- Μα βρε κουτή γυναίκα, δεν καταλαβαίνεις; Πλάκα μου κάνουν, επειδή πήγες και είπες ότι το μωρό είναι αέρας, δηλαδή ότι εγώ από το... "Μιχαλάκη" μου βγάζω αέρα. Γι αυτό και μου λένε να πάω να φουσκώνω τα λάστιχα. Κατάλαβες τώρα;
- Αμάν συφορά μου, Μιχαλιό... και τώρα τί κάνουμε;
- Τώρα; Τώρα θα σηκωθείς να πάμε να λύσεις την παρεξήγηση γιατί δεν αντέχω άλλο να μου λένε να φουσκώνω τα λάστιχα. Μπρος, φύγαμε! Μπροοος....Μπροοοος! Κουτή γυναίκα!


Το τί επακολούθησε δεν περιγράφεται. Μπροστά να πηγαίνει η Κατινιώ, και από πίσω ο Μιχαλιός να της τραβάει πού και πού καμμιά με τη λουρίδα και να βλαστημάει. Και γίνανε ρεζίλι και στη γειτονιά!








ΕΜ,... ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΄ΠΕ


Συναντάει λοιπόν που λέτε ένας γιατρός έναν φίλο του στο δρόμο.
-Καλημέρα κύριε Πετρίδη, πώς είστε; ρωτάει ο γιατρός.
-Γιατρέ μου, μ' όλο το συμπάθειο, αλλά θα σας απογοητεύσω. Βλέπετε, είμαι... πάρα πολύ καλά!
Δε χρειάζεται να σας πούμε ότι ο γιατρός είναι ακόμα εκεί που τον άφησε ο φίλος του με ανοιχτό το στόμα, από την απάντηση που πήρε. Αλλά σάμπως καλά δεν του τά 'πε; Με όλα αυτά τα φακελάκια που ζητάνε; Άσε που πας για πονόδοντο και μπορεί να σου κάνουν μέχρι και εγχείριση... σκωληκοειδίτιδος!!!

Για να μην πούμε ότι πρέπει να κάνεις τάμα στην Παναγία να μη σ' αφήσουν κανένα ψαλίδι μέσα σου, ή ακόμα χειρότερα, να ξεχάσει μέσα ο γιατρός τα... κλειδιά του.

Ή... το ρολόι του.

Συμβαίνουν!






ΤΟ ΠΗΡΕ... ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ


Πάει ο δικός σου στο σουπερμάρκετ. Για να πάρει κάτι πράγματα που ήθελε. Για το σπίτι.

Όταν φτάνει στο ταμείο, ρωτάει με εμφανή οργή.
-Καλά, συγγνώμη. Μπορώ να ρωτήσω κάτι;
-Παρακαλώ.
-Έχετε πουλίσιο γάλα;
-Πουλίσιο γάλα; Πώς αυτό; ρωτάει η ταμίας ενώ κρατά τα μαλλιά της μην της πέσουν.
-Μα στο ραδιόφωνο άκουσα ότι το σουπερμάρκετ σας πουλάει και του πουλιού το γάλα.
-Αααα,... τώρα κατάλαβα. Αυτό που ακούσατε ήταν το... σλόγκαν.  Όχι δηλαδή ότι όντως έχουμε και του πουλιού το γάλα. Άλλωστε τα πουλιά δεν κάνουν γάλα. Εκεί ακριβώς είναι και το θέμα. Ότι πουλάμε τα πάντα, ακόμα και του πουλιού το γάλα, που λέει ο λόγος δηλαδή. Καταλάβατε;
-Μωρ' τί έπαθα ο έρμος που νόμιζα ότι όντως πουλάτε πουλίσιο γάλα. Θα τρελλάθηκα μου φαίνεται για τα καλά!



Ο... ΤΟΤΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σόκιν)

Ρωτάει που λέτε μια μέρα η δασκάλα στο σχολείο (τους μαθητές).

- Πείτε μου παιδιά, τί θα γίνετε όταν μεγαλώσετε; Έλα Αννούλα.

- Εγώ κυρία θα γίνω νοσοκόμα, λέει η Αννούλα.

- Μα αυτό είναι καταπληκτικό. Μπράβο. Για να ακούσουμε και... τον Κωστάκη (εν τω μεταξεί ο Τοτός σήκωνε κι αυτός το χέρι του, αλλά η κυρία σκεφτόταν "Μωρέ φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά").

- Εγώ κυρία θέλω να γίνω αστροναύτης, λέει ο Κωστάκης.

- Μπράβο Κωστάκη, λέει η κυρία και καμώνεται να προχωρήσει στο μάθημα, μα του κάκου. Ο Τοτός χαλάει κόσμο για να πει κι αυτός τί θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει.

- Άντε λοιπόν να σ' ακούσουμε, Τοτέ! λέει η κυρία ενώ από μέσα της σκέφτεται "Ωχ και τί με περιμένει πάλι με τον παλιο-Τοτό".

- Εγώ κυρία, όταν μεγαλώσω θέλω να γεμίσω τούφες.

- Τούφες; Πώς αυτό; Για... εξηγήσου Τοτέ!

- Ε, νά... η αδερφή μου έχει μια τούφα να εδώ (και δείχνει στην... ας την πούμε "επίμαχη" περιοχή του) και έχει καταφέρει να βγάλει σπίτια, αυτοκίνητα και κότερα.

- Και λοιπόν;

- Λέω, άμα αυτή με μια τούφα τα κατάφερε όλα αυτά, φαντάσου εγώ άμα γεμίσω... τούφες! Μεγιστάνας θα γίνω!

Και λέει η κυρία : "Μωρέ καλά να πάθω που σε άφησα πάλι να πεις τις ανοησίες σου. Βρε, θα με σκάσεις εσύ. Κάτσε τώρα κάτω και άμα σε αφήσω να μιλήσεις ξανά να μου τρυπήσεις τη... μύτη, που λέει ο λόγος"!








Ο ΕΓΓΟΝΟΣ
Σε ένα σπίτι μένει ο εγγονός και η γιαγιά του. Ο εγγονός, έχοντας χάσει...κάτι, ρωτάει τη γιαγιά:
- Γιαγιά, μήπως είδες το LSD;
- Ποιο LSD παιδάκι μου, εσύ μήπως είδες το δράκο;
(Δηλαδή καταλάβατε τί έγινε ρε παιδιά; Η γιαγιά είχε φάει αυτή το LSD, και για αυτό νόμιζε πως έβλεπε δράκο. Γιατί, όπως όλοι ξέρουμε, με το LSD βλέπεις παραισθήσεις. Με αυτά και με τα άλλα, κόκκαλο ο εγγονός. Βρήκε το...μάστορά του!!)









"ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ"


Μια μέρα ένας άνδρας πηγαίνει σε ένα περίπτερο. Μόνο που μπουσουλάει στα τέσσερα, και γαυγίζει πότε πότε. Ζητά από τον περιπτερά μια εφημερίδα. Ο περιπτεράς του τη δίνει και τότε ο φίλος μας την παίρνει στο στόμα, και φεύγει ξανά πηγαίνοντας στα τέσσερα και γρυλίζοντας σαν σκύλος.
Εν τω μεταξεί, ένας πελάτης που έχει δει όλη τη φάση, έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ρωτάει λοιπόν τον περιπτερά που λόγω επαγγέλματος, γνώριζε τον...τετράποδο φίλο μας

- Καλά, αυτός γιατί πήγαινε έτσι;
- Άσε, του λέει ο περιπτεράς, από τότε που πέθανε ο σκύλος του τα 'χει χάσει και παριστάνει το... σκύλο του!

Κόκκαλο ο δικός σου!




"ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ"

Ένας αμαρτωλός άνθρωπος πεθαίνει και πάει στην κόλαση. Εκεί τον υποδέχεται ο αρχιδιάβολος και τον ξεναγεί στον κάτω κόσμο. Στην αρχή του δείχνει ένα καζάνι που βράζει. Μέσα του βρίσκονται αμαρτωλοί που υποφέρουν και έξω από το καζάνι 10 διαβολάκια να τους φρουρούν.

- Γιατί έχετε φρουρούς έξω από το καζάνι; ρωτάει ο αμαρτωλός.
- Κοίταξε να δεις, λέει ο αρχιδιάβολος. Αυτοί εδώ είναι Γερμανοί και άμα τους αφήσεις μόνους τους όλο και θα προτείνει κάποιος ένα σχέδιο απόδρασης, θα το επεξεργαστούν, θα το οργανώσουν στην εντέλεια και θα το θέσουν σε εφαρμογή. Γι αυτό παίρνουμε τα μέτρα μας.

Παρακάτω βλέπουν ένα ακόμα καζάνι με μόνο 2 φρουρούς απ' έξω.

- Εδώ γιατί είναι μόνο δύο φρουροί;
- Γιατί εδώ έχουμε τους Άγγλους, οι οποίοι, σαν πιο άτολμοι που είναι, σπάνια προσπαθούν να αποδράσουν.

Προχωρούν και βλέπουν ένα καζάνι χωρίς καθόλου φρουρούς.

- Καλά, λέει ο αμαρτωλός, αυτοί ποιοι είναι και δεν χρειάζονται φρούρηση;
- Εδώ έχουμε τους Έλληνες, απαντά ο αρχιδιάβολος.
- Και λοιπόν;
- Να, κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί από μόνος του να βγει από το καζάνι, οι υπόλοιποι συμπατριώτες του τον τραβούν ξανά... μέσα!

...και σάμπως έτσι δεν είναι βρε παιδιά;



"ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ"

Μέσα σε ένα αεροπλάνο που πετάει είναι τρεις άνθρωποι. Είναι και ένας άλλος, πολύ πλούσιος και ταυτόχρονα μεγάλος πλακατζής. Τους λέει λοιπόν:
-Όποιος καταφέρει να καταλάβει με κλειστά τα μάτια πάνω από ποια χώρα πετάμε, θα του δώσω ένα εκατομμύριο δολάρια.
Σκέφτεται ο ένας, σκέφτεται ο άλλος, τίποτα. Ήταν βλέπετε σχεδόν αδύνατο να καταλάβουν με κλειστά τα μάτια.
Πετάγεται τότε ξαφνικά ο τρίτος και λέει: 'Πετάμε πάνω από την Ελλάδα!'.
-'Μα καλά, πώς το κατάλαβες' των ρωτούν οι άλλοι.
-'Μου...κλέψανε το πορτοφόλι μου' απαντά αυτός.

Ελλάς...το μεγαλείο σου!!!



ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Συζητάνε δυο φίλοι :
- Γιάννη γιατί οι πολιτικοί δεν παραιτούνται όταν γεράσουν ; Τι τη θέλουν την εξουσία γέροι άνθρωποι ;
- Φαίνεται , λέει ο Γιάννης , ότι μετά τα εξήντα η εξουσία μπαίνει στην θέση του σεξ .
- Δηλαδή ;,Ρωτάει ο Βασίλης .
- Ότι δεν μπορούν να κάνουν στην γυναίκα τους , το κάνουν στην χώρα τους , απαντάει ο Γιάννης !
- Αμ, εμείς να τα βλέπουμε που πάμε και τους ψηφίζουμε..., λέει με νόημα ο Βασίλης.



ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΧΙΟΥΜΟΡ" ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΓΕΛΙΟ





53 σχόλια:

Λαυρέντης είπε...

Είναι δυνατόν ή κάνουν τα μάτια μου πουλάκια?Το τόσο σπουδαίο καλλιτεχνικό μόρφωμα μετεχνιο να ασχολείται με τέτοιες ποταπές μορφες μαζικής διασκέδασης,όπως τ' ανέκδοτα?Τι επιδιώκει,καμμιά κρατική επιχορήγηση?
Σιγα σιγά θα δούμε και στήλη για τα ζώδια...

Τάσσος είπε...

Γιατί όχι και ζώδια; Εσύ είσαι ο έξυπνος δηλαδή και η Λίτσα Πατέρα είναι η χαζή;

Ανώνυμος είπε...

Η Λίτσα Πατέρα είναι η έξυπνη και συ η χαζή.

Κρεων Κομιτατζης είπε...

Διακρίνω μια υφερπουσα ειρωνεία και απαξίωση προς καθετί ελληνικό σ αυτά τ ανέκδοτα.Καλό το χιούμορ βρε παιδιά αλλά είπαμε! “Έλληνες να τουφεκάνε Έλληνες;”
είναι αυτό πράμα?

Τάσσος. είπε...

Για αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν υπάρχει καμία απαξίωση και καμία ειρωνεία. Η Ελλάδα είναι κομμάτι μας και εμείς δικό της. Μάγκες, αυτό που μας αξίζει έχουμε.

Αιμόφιλος Τ. Ινφλουέντζας είπε...

Καλά μιλάμε ο Λαυρέντης δεν πήρε χαμπάρι τίποτα... Ε όχι και ποταπή μορφή μαζικής κουλτούρας τα ανέκδοτα...
Φίλτατε, τα ανέκδοτα αποτελούν, μαζί με τα συνθήματα των γηπέδων, ΤΑ ΜΟΝΑ δείγματα συλλογικής μη λόγιας γραφής στο σύγχρονο κόσμο. Χρειάζεσαι επειγόντως μαθήματα κοινωνικής ανθρωπολογίας!

(Επίσης θα μου επιτρέψετε να επισημάνω ότι το ανέκδοτο με το αεροπλάνο είναι λειψό. Κανονικά είναι ως εξής: Επιβάτες είναι ο Ρήγκαν, ο Μπρέζνιεφ κι ο Καραμανλής (εννοείται πως αυτά ΔΕΝ αλλάζουν) και λένε "ας μαντέψουμε πότε θα πετάξουμε πάνω από τη χωρα του καθενός" και ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ από το αεροπλάνο και λέει ο Ρήγκαν "είμαστε πάνω από την Αμερική / που το κατάλαβες;/ έπιασα τον πυρσό από το άγαλμα της ελευθερίας", λέει ο Μπρέζνιεφ "είμαστε πάνω από την ΕΣΣΔ/ πού το κατάλαβες;/ έπιασα τη μύτη του Κρεμλίνου" και λέει ο καραμανλής "είμαστε πάνω από την ελλάδα/που το κατάλαβες;/μου έκλεψαν το ρολόι."

Χιλάριους, ιζν'τ ιτ?

Λαυρέντης είπε...

χα,κοινωνική ανθρωπολογία my ass!
αν ήθελα κοινωνικές ανθρωπολογίες και εθνογραφίες,πως τα λεν αυτά,θα διάβαζα καμμια journal.Διαλέγω και διαβάζω το μετεχνιο συνειδητά επειδή θέλω να ενημερώνομαι για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μου και όχι μόνο.Είναι η βασική μου πηγη γνώσης ως προς το πολιτισμικό 'γίγνεσθαι' σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

να με συγωράτε κιόλας γιατί θεωρώ τα ανέκδοτα σας ακρως σπαρταριστά, αλλά...

"Μετέχνιο" είπε...

Φίλε Λαυρέντη, ένα θα σου πω.
Ποτέ μη χάσεις την εμπιστοσύνη σού στο Μετέχνιο.
Ευχαριστούμε για την κριτική στήριξη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λαυρέντη,
τα παιδιά απ το Μετεχνιο ποτέ δεν πρόδωσαν την Tέχνη, ακόμα και στις πιο δύσκολες ώρες-όπως είναι και η ώρα τούτη για ολόκληρο ίσως τον πλανήτη. Αυτό το αποδεικνύουν για άλλη μια φορά με τούτη εδώ τη στήλη.Αν είσουνα λιγάκι υποψιασμένος μιας και φανατικός αναγνώστης του Μετέχνιου όπως λες, θα καταλάβαινες τον ρόλο τούτων εδώ των "ανέκδοτων". Ενώ δεν αρνούμαι πως και γω έπεσα απ' τα σύννεφα όταν τα πρωτοείδα, μετά από λίγο το ξανασυλλογίστηκα κι είπα από μέσα μου "για κάτσε...κάποιος λόγος θα υπάρχει".
Τα ανέκδοτα αυτά φίλε Λαυρέντη δεν είναι της πλάκας, ανεκδοτάκια να τα λένε μεταξύ τους και να ψευτοχαχανίζουν στις παρέες.Τα ανέκδοτα αυτά είναι καλοζυγισμένα κωδικοποιημένα σύμβολα, ευθείες βολές κατά του ωχαδερφισμού και του εύκολου τρόπου ζωής του μπουζουκόβιου Νεοέλληνα.Ψάξτο λίγο και θα δεις. Είναι βαθιά πολιτικοποιημένα αυτά τα ανέκδοτα και έχουν την ικανότητα να λειτουργούν ως ακτιβίστικοι μηχανισμοί που στοχεύουν στο υποσυνείδήτο και στη ριζοσπαστικοποίηση του αναγνώστη.
Τα ανέκδοτα λειτουργούν ως "μετα-ανέκδοτα" και ως τέτοια πραγματώνουν το απόλυτο έργο τέχνης.

Νέα Υόρκη 18/11/2009,

Nick Ηaramas

Disciples of the Old Organization είπε...

Δεν τα λέτε και τόσο καλά τα ανέκδοτα και επίσης μην γράφετε στο τέλος ανάλυση του ανεκδότου
(π.χ. Δηλαδή καταλάβατε τι εγινε; ήπιε η γιαγιά του το LSD)

konstantir

Οι/Τα είπε...

Μπα σε καλό σας, ευθυμήσαμε πάλι! χοχοχο

Ανώνυμος είπε...

Προς Konstantir

Εντάξει, μετά το Hey Panos μπήκε αρκετός κόσμος στο μπλόγκ και δεν μπορούμε να περιμένουμε από όλους να καταλάβουν. Απλά δεν κατανοείς τη συγκεκριμένη κουλτούρα που κουβαλούν αυτά τα ανέκδοτα και ο τρόπος που λέγονται, είτε λόγω μικρής αντίληψης είτε λόγω μικρής ηλικίας. Να ψάχνεις καλύτερα πριν αφήσεις τα σχόλιά σου.

Ανώνυμος είπε...

Πωπω παιδιά γάμησαν τα ανέκδοτα! Ψόφησα στο γέλιο!!! αχαχαχ να 'στε καλά! Γα μά τοι ρε μαν!

Άρης είπε...

"Πέθανα" γαμώτο.
ΦΑΚ! Δις σίτ ιζ γκόλντεν! Πάω να κσεπσαχνίσω το μπλογκ σας. Μπαχαχα

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνήσω με τον konstantir, τα ανέκδοτα αυτά είναι ψιλοτραγικά, δεν γέλασα ούτε σε ένα, και τα σχόλια στο τέλος είναι επίσης άκυρα.
αν πρέπει να διαβάζονται με κάποιου είδους προδιάθεση, γράψτε μια παράγραφο απο πάνω να ξέρουμε πως να τα πάρουμε κι εμείς

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΟΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ;;; Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΛΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ta pio a8lia anekdota pou exw diavasei pote stin istoria yparksis tou diadiktiou.

Ανώνυμος είπε...

paneksypno!klaiw paidia..
ps autoi pou den to 'piasane',einai autoi pou sti 2h fora pou vlepane to 'hey panos' peistikan pws einai saturiko...

Ανώνυμος είπε...

μπα σε καλό σας βρε παιδιά! Τον άτιμο τον Τοτό, τι σκαρώνει!

αντωνης είπε...

όσοι γελάσανε με τα ανέκδοτα είναι αυτοί που γελάνε όταν ο λαζόπουλος κάνει πλάκα με τις κλανιές.... έλεος... τα χειρότερα ανέκδοτα, συνδυασμένα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο παρουσίασης... ούτε εγώ δεν τα λέω καλά, οπότε δεν τα λεω καθόλου...

ΦΙΛΙΠΠΑΣ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΕΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΪ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΡΕΤΙΝΟ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΤΕΜΕΚ ΝΑ'ΟΥΜ ΤΟΝ ΧΕΥ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ. ΩΡΑΙΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΝΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Θα μου επιτρέψης αγαπητό ιστολόγιο να σε επιπλήξω γιατί τα ανέκδοτά σου (διαλεγμένα από τα καλλίτερα, το σωστό να λέγεται) ήνε γραμμένα στο βάρβαρο μονοτονικό. Βεβαίως θα μου πής εσύ γιατί γράφης με μονοτονικό και θα έχης δίκηο. Εμ ήνε ο υπολογιστής που δεν τα υποστηρίζη, αλληώς θα σου 'λεγα εγώ!

Ανώνυμος είπε...

Ελεος,ότι χειρότερο έχω διαβάσει..ακόμα και ειρωνικά να είναι είναι τόσο φτηνά που μου χάλασαν την διάθεση και 10 λεπτά από την ζωή μου..όσο για σένα τελευταίε ανώνυμε απορώ που σε πείραξε το μονοτονικό όταν όλο το σχόλιό σου είναι σαν παιδιού 5 χρονών όσον αφορά την ορθογραφία...εκτός αν είναι και αυτό ειρωνικό και περνάμε σιγά σιγά σε αλληγορική εποχή επικοινωνίας που το μόνο που θα αποφέρει θα είναι μία ανυπέρβλητη βλακεία..
σαλαμι-εδάφους arxedia media

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε ανώνυμε των 3:52 εκδήλως η μικρή σου ηλικία δε σου επιτρέπη να γνωρίζης την ορθή γραφή της ελληνικής. Ως μεγαλύτερος δίδω συγχώρεσι. Ετούτη όμως είναι μια σελίδα ανεκδότων, ας απολαύσωμε τα εκλεκτά δείγματα από τους διαχειριστές του ιστοτόπου. Δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια δια τη νέα σας ανάρτησι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΓΑΜΩΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Εγω παιδιά ήρθα στο ιστολόγιο σας αφου είδα το "Hey...Panos" που ομολογουμένως είναι πολύ καλοφτιαγμένο και βγάζει γέλιο... Όμως αυτά τα ανέκδοτα ρε παιδιά...Έλεος... Δεν μπορώ να τα πω ΚΑΝ ανέκδοτα, αφου ένα σωστό ανέκδοτο σε κάνει και γελάς αυθόρμητα και όχι αφου διαβάσεις μια ηλήθια επεξήγηση...

Ανώνυμος είπε...

Χμμμ... Κοιτάξτε... Αν τα ανέκδοτα (από τη στιγμή που τα εκδώσατε βέβαια, δεν είναι πια αν-έκδοτα)αυτά τα διάβαζα μέσα στο κατακαλόκαιρο, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Ομόνοιας, με κλειστά τα περίπτερα για να μη βρίσκω νερό και φορώντας μαύρα μάλλινα ρούχα και μάλλινο σκούφο, θα ήταν τέλεια. Τώρα όμως τα κρύα έχουν μπει για τα καλά, στην πόλη μου η υγρασία σε τρυπάει, και μου έχει χαλάσει και το καλοριφέρ. Οπότε ή ξαναεμφανίστε τα μετά την άνοιξη, ή πληρώστε μου το γιατρό για την πνευμονία που μου προκαλέσατε. Ο Πόμπερτ Κολοβός τί λέει για όλα αυτά;

"Μετέχνιο" είπε...

Μόλις μας έδωσες ιδέα για το επόμενο θεότρελα αστείο ανέκδοτο που θα ανεβάσουμε. Εννοώ για τη φάση με τα ανέκδοτα που αφού εκδοθούν δεν είναι πια ανέκδοτα. Άλλωστε αυτό εννοεί και η λέξη. Α (δηλαδή στερητικό) και έκδοση. Καταλάβατε δηλαδή ρε παιδιά; Άρα πώς το λες ανέκδοτο αφού έχει εκδοθει; Κόκκαλο ο δικός σου! Του ήρθε ο ουρανός... σφοντύλι, που λέει ο λόγος δηλαδή.

Ρόμπερτ Κολοβός

Υ.Γ.
Εμείς με αυτά τα ανέκδοτα λιώνουμε μιλάμε. Μεγάλη φάση γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνω καινούργιο συκώτι ρε!

(Δηλαδή παιδιά εννοώ με πόνεσε το συκώτι μου από τα γέλια, επειδή είναι χαριτωμένα τα αστεία σας και μπορεί να χρειαστεί να το ... αλλάξω!)

A-politikos είπε...

Ευθυμίσαμε πάλι απόψε! Τί να σας πω βρε παιδιά. Είστε ο ένας καλύτερος απ' την άλλη και αντίστροφα. Επίσης να σας πω ότι χαίρομαι ιδιαιτέρως που εκτιμήσατε την βαθειά δουλεμένη ιδέα μου περί αν-εκδότων, και περιμένω με δυσβάσταχτη ανυπομονησία το επόμενο εκδοθέν ανέκδοτό σας. παρά την υγρασία και το κρύο.
Μάκια πολλά.

Koits είπε...

Οι ηλίθιοι του Φουκώ (??)

μια φορά ήταν μια κο-οπερατίβα, ας το πούμε έτσι. Έφτιαξαν λοιπόν ένα βιντεο που έκανε πολύ κόμσο να γελάσει. Κάποιους απο την πρώτη φορα, κάποιους με τη δεύτερη ή τρίτη, και κάποιους λίγο αργότερα (τετάρτη, πέμπτη, μπορεί και παρασκευή- χα δηλαδή λογοπαίγνιο κι έτς). Μετά λοιπόν ο κάθε κακομοίρης εμπαινε και διάβαζε τα ανέκδοτα που γράφανε στην κο-οπερατίβα, αλλά δεν καταλάβαινε ΠΑΛΙ τι γινόταν (εδώ δεν είχε καταλάβει την ειρωνικότητα του βίντεο, θα σου πει ο άλλος, και θα χει και δίκιο-ο άλλος πάντα). και δηλαδή.. αυτό. τέλος. Γιου θινκ μαντόνα ιζ στιούπιτ εντ γιου αρ δε κλέβερ ουάν?

Κ.Τσίου

Ζουλτς είπε...

Ο Κόιτς είναι εγκάθετος. Χι ιζ δε στιούπιντ ουάν. Το ξέρω.

Το ανυπέρβλητο ποιοτικό επίπεδο τούτων των χωρίων μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις απίθανες γελοιογραφίες που βρίσκει κανείς στα περιοδικά με σταυρόλεξα - τα παλιά όμως, όχι τα καινούρια, δηλαδή όχι φάση Σταυρολύνω κι έτσι, αλλά το Τεστ και γενικά αυτά που κουβαλούσε η θιά σου όταν σε πήγαινε για μπάνιο και εκείνη έκανε μια βουτιά και μετά με τις ώρες έλυνε τα σκανδιναβικά μόνο (σιγά μην κουραστεί, σιγά μην κλάσει...) και εσύ γούασταρες να βλέπεις τις γελοιογραφίες με τους κερατάδες (κυρίως) και έναν που πατάει μια σανίδα και αυτή σηκώνεται και του έρχεται στο κεφάλι και ΜΠΑΜ! πάρ'τον κάτω.... Τον μαλάκα...

Constantinos Skantzoxoiros είπε...

Οκ, για όσους το έχουν πάρει στα σοβαρά ότι αυτά ήταν όντως ανέκδοτα (και εννοώ τος σχολιαστές, όχι τη σύνταξη της κοοπερατίβας, η οποία ξέρει πολύ καλά τι κάνει) ας ρίξουν μια ματιά και στο υπόλοιπο ιστολόγιο για να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται και να σταματήσουν να λένε πως αυτά τα ανέκδοτα είναι χάλια. Γιατί μάλλον ένας (τραγικά μεγάλος, είναι η αλήθεια) αριθμός ατόμων δεν το έχει "πιάσει"...

Ανώνυμος είπε...

χι χι χι! εχω να γελάσω τόσο από τότε που διάβαζα τον Καζαμία της γιαγιάς μου - ευγε νεοι μου, το "χιούμορ" είναι απαραίτητο στη ζωή και η νέα γενιά πρεπει που και που να βγάζει τη "γλώσσα" στους θεσμούς.

Kαμιά αλλη φορά βέβαια αρκει ένα μανιτάρι, ή ένα ζευγάρι φανταστικά (χτα)πόδια. Και γενικά το νόημα της ζωής που είναι το 43.

Ανώνυμος είπε...

είχα να γελάσω τόσο ρε καριόληδες απο τότε που η συμμαθήτρια μου στο δημοτικό είπε το εξής ανέκδοτο παρουσία δασκάλου. τοτός λ'εει στον μπαμπά του , θέλω λεφτά γιατί θα βγώ με την Μαρία , Μπαμπάς - καλά τοτέ πάρε.Και μετά ο τοτός με την Μαρία πήγαν σινεμά και είδαν μια ταινία με έναν άντρα και μια γυναίκα γυμνούς στο κρεββάτι . είναι αλήθεια , συμβαίνουν .

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πολύ πετυχημένος ο όρος "δεξιό χιούμορ". Εγώ θα το χαρακτήριζα εναλλακτικά και "χιούμορ χριστιανικού περιοδικού" :)

Ανώνυμος είπε...

Καλά, παιδιά, είστε πολύ πίσω, το jesuslovesyou.gr χρόνια τώρα πρωτοπορεί στον τομέα των ανεκδότων http://www.jesuslovesyou.gr/Fun_Humor/Humor/dir.htm

Ανώνυμος είπε...

popo kalampouriiiii milame gia tzamaoua katastasi foberi fasi kai plaka mazi kai gelio taytoxrona!!!!

HolyMartyr είπε...

όχι άλλα ανέκδοτα, έλεος !!

Vic είπε...

Εμένα μου άρεσε πολύ παιδιά, καταπληκτική δουλειά! Έχω και εγώ ένα, να σας το πω;; Ε, λοιπόν θα σας το πω!

Ήταν μια πόρνη και λέει σε μια άλλη:
- Μα τι μυρίζει σαν... πουλάκι; (όχι το πτηνό!!!!)
- Αχ, τίποτα, εγώ ρεύτηκα απλώς!!!!!
Και της λέει η (πρώτη) πόρνη:
-Αχ τι πάθαμε οι καψερές!! Γρήγορα μια μέντα!! και άνοιξε το παραθύρι να φυσήξει ο αέρας. Της αλλαγής.

..εντάξει, δεν ξέρω αν το είπα καλά, αλλά αν το ακούσετε από ζωντανά να το λέει κάποιος, είναι πολύ αστείο!!!!

Τέλος πάντων, πρώτη φορά σας διαβάζω, τώρα είδα ότι κάποιος εκεί (εκεί γενικά, δεν ξέρω πού δείχνω ακριβώς) είναι ο Χέι Πάνος (του Χέι Πάνου, τω Χέι Πάνι, ω Χέι Πάνε!!!!!!!χαχαχαχα) και ήθελα να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Ευτυχώς υπάρχουν και οι άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ. Καλό Καλοκαίρι!!!

Χέβι Μέταλ ιζ δε Λω.

vasilis είπε...

εεε εγω αυτο με το παιδακι και το πουλακι και το πιρουνακι και τα ματακια και την πορτα ανοιχτη δεν το καταλαβα θα μου το εξηγηση καποιος γιατι με αυτον τον καημο θα πεθανω και δεν εχω καιρο μπροστα μου μονο απο πισω,,,, μερσι

Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχα μολις διαβασα τα σχολια αυτου που μιλαει καθαρευουσα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.

(Καταλαβατε βρε παιδια, δηλαδη νευριασα παρα πολυ επειδη το παιζει πορδηθεν ο τυπος, τοσο που το αιμα μου δια μεσω των αγγειων ανεβηκε ή στην κεφαλη μου)

Kyriakos o Xasapis είπε...

Ακούστε κι ένα...κουφό!

'Ήντανε λεει ο Τοτός και τον ρωτάει η δασκάλα
- Τοτέ έχεις δυο μηλα και σου δίνω κι άλλα δύο, πόσα μήλα θα έχεις
και απαντά ο αθεόφοβος:
- Καλέ κυρία, μαθηματικά κάνουμε ή μηλόπιτα

Μια και δυο τον αρπάζει απ'τ'αυτιά και του τον επάει στον διευθυντή κι από τότε ο τοτός, τόσο πικράθηκε, που πάντα πριν μιλήσει βούταγε καλά τη γλώσσα μέσα στο μυαλό του.

"Μετέχνιο" είπε...

Τέλειοοοοοο!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Παιδιά, για *αυθεντικό* χριστιανικό χιούμορ προτείνω τα "εύθυμα και έξυπνα" από τις εκδόσεις "φωτοδότες"!!!! Έξυπνο, καλοπροαίρετο χιούμορ, χωρίς κυνισμό και προσβολή των ηθών.

Για να πάρετε μια ιδέα, επισκεφθείτε τον παρακάτω ιστότοπο!!

Εύχομαι να ..ξεκαρδιστείτε!

http://tinyurl.com/76xdaft

Ανώνυμος είπε...

Είστε πολύ μπροστά. Πέφτετε τόσο μέσα που με έκαναν να ανατριχιάσω/αηδιάσω (cringe?) μερικά από αυτά.
Γέλασα, δε λέω, αλλά ένοιωσα και μια ντροπή μεγάλη. Μπλιαχ.

makouras είπε...

Πόσο μοιάζουν κάποιες καταστάσεις από αυτές με την καθημερινότητά μας!
Σωστό τρελοκομείο η Ελλάς!
Σωστό τρελοκομείο!

Ανώνυμος είπε...

Epitelous anekdota ftiagmena me meraki gia anthrwpous me gousto. Ekei pou oi xristianikes adelfothtes synantane ta sockins.. Allwste anekdoto pou fenetai Kopelouzo de thelei de leei o laos?

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ****** ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!! ΑΜ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕ ΣΑΜΠΩΣ;;; Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ....... ΑΜΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ.... ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι, ότι θα έβλεπα παρωδία των ανεκδότων ημερολογίου.... (τα ημερολόγια που στη μία σελίδα έχουν συνταγή μαγειρικής και στην επόμενη "ανέκδοτο", το οποίο αδιάφορα διαβάζεις όταν δεις το χαρτάκι πεταμένο στο τραπέζι της κουζίνας, και το οποίο με τη σειρά σου πετάς στο κάλαθο αχρήστων έχοντας την έκφραση που έχει ο Bill Murray όταν σπάει το ξυπνητήρι στη Μέρα της Μαρμότας)

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η στήλη είναι μεγαλειώδης. Μπράβο σας.

Επιτρέψτε μου παρακαλώ να συνεισφέρω κι εγώ ένα (άμα σας αρέσει ανεβάστε το ελεύθερα πάνω, κάντε το δικό σας, σβήστε και το σχόλιο, κάντε ό,τι σας αρέσει) :

Ελαφρυντικά (από τα ...πικάντικα ανέκδοτα)

O Νώντας βρέθηκε κατηγορούμενος στο δικαστήριο με την κατηγορία του ..βιασμού. Στο κοινό ήταν και η κοπέλα που τον κατήγγειλε.

Και ο δικαστής του λέει:

- Γιατί κατηγορούμενε βίασες το θύμα;

Και ο Νώντας :

- Που λες κύρ πρόεδρα (ήταν ..ολίγον μάγκας ο Νώντας), είχα πάρει τη μανταμίτσα από δω στο πρώτο ραντεβού να τηνε κυκλοφορήσω και κάναμε τσάρκα στο λιμάνι. Και πως κάνω έτσι και βλέπω έναν κουλουρτζή, και κάνω στη μανταμίτσα καθότι είμαι κύριος με τα όλα μου και μάγκας και κιμπάρης "Μανούλι θες κολούρι;" , "Όχι Νώντα μου" μου κάνει η μανταμίτσα από δω.

Πάμε λίγο παρακάτω, κι άλλος κουλουρτζής. Και της ματακάνω εγώ: "Μανούλι θες κολούρι;" , "Όχι Νώντα μου", μου ματακάνει η μανταμίτσα από δω.

Περπατάμε παραπέρα να χαζέψουμε τις βάρκες να κουνιώνται, τρίτος κουλουρτζής. Ματαξανακάνω εγώ: "Μανούλι θες κολούρι;" , "Όχι Νώντα μου" μου ματαξανακάνει αυτή. Ε μπαΐλντισα κι εγώ και της κάνω: "Και τι θες μανούλι μου"; , "Βαρκάδα θέλω Νώντα μου", μου κάνει η μανταμίτσα από δω.

Κι επειδή είμαι μάγκας και κιμπάρης και δε χαλάω χατήρι εγώ, την έβαλα σε μια βάρκα και κάνουμε κατά μέσα.

Έχουμε πάει μέσα βαθειά και της κάνω εγώ: "Σ'αρέσει μανούλι μου η βαρκάδα;" , "Ναι Νώντα μου" μου κάνει αυτή. Και δεν περνάει ένα λεφτό και μου κάνει η μανταμίτσα από δω: "Νώντα μου, θέλω κολούρι" .

Ε, τη γ**** ή δεν την γ**** την κ*******, κυρ πρόεδρα;




... κι έτσι δεν είναι βρε παιδιά με τις γυναίκες που όλο βασανίζουν τους άντρες με τα αλλοπρόσαλλα καμώματά τους;

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεί ο ανώνυμος της 24ης Δεκεμβρίου 2010 - 4:31 μ.μ. (βρε πως περάσανε έτσι 8 ολόκληρα χρόνια...) λέγοντας πως "το νόημα της ζωής είναι το 43"; Αν το δει ποτέ, ας απαντήσει (αν του βαστά).

Ανώνυμος Νεοέλληνας που ακούει στη προσφώνηση "Βάσος"