Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Έξαλλοι οι οδηγοί ταξί με την 3ήμερη αργία.


Έξαλλοι οι οδηγοί ταξί με την 3ήμερη αργία (25-26/12 σε συνδυασμό με την Κυριακάτικη αργία 27/12) που είχε σαν αποτέλεσμα να μπαίνουν όλοι στις λεωφορειολωρίδες για 3 ημέρες.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο των οδηγών ταξί Αττικής αναφέρουν πως η ατυχής αυτή ημερολογιακή συγκυρία δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα στις μετακινήσεις τους. Δηλώνουν ρητά πως δεν θα επιτρέψουν σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί σαν φάρσα η ιστορία και την επόμενη βδομάδα σημειώνοντας πως η 2 Ιανουαρίου δεν είναι επίσημη αργία και η αστυνομία θα πρέπει να κάνει την δουλειά της. Σημειώνουν πως το σωματείο δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τις τυχόν αυθόρμητες αντιδράσεις κάποιων οδηγών ταξί.

Τέλος ειδική αναφορά γίνεται για την λεωφορειολωρίδα της Λ. Αλεξάνδρας η οποία μέσα στο 2015 βάφτηκε πράσινη για να ταιριάζει με το κίτρινο των ταξί και η οποία χαρακτηρίζεται από το σωματείο ως κόκκινη γραμμή απέναντι στις παραβιάσεις των λεωφορειολωρίδων από τους οδηγούς Ι.Χ.
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε παιδιά,
το μπλοκ σας το βρήκα τυχαία πριν από κάποια χρόνια και από τότε σας διαβάζω τακτικά αλλά δεν έχω ξανασχολιάσει.
Πάντα μου άρεσε η σάτιρα σας γιατί καυτηρίαζε κυρίως τον χώρο της τέχνης... Είχα περάσει κι εγώ κάποτε από μια ιδιωτική δραματική σχολή και έζησα από μέσα το πόσο δήθεν και ψωνισμένος είναι αυτός ο χώρος, και έχετε κάθε λόγο να τον σατιρίζετε. Όμως όπως σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα όριο, έτσι και στην σάτιρα πρέπει να ξέρει κανείς που να σταματάει... Δε νομίζω ότι είναι σωστό, ούτε ότι σας ταιριάζει, να ειρωνεύεστε ανθρώπους που παλεύουν για το μεροκάματο σε μία τόσο δύσκολη -οικονομικά και όχι μόνο- εποχή. Αυτά τα λέω με όλη την καλή διάθεση, γιατί νομίζω ότι κι εσείς εκτιμάτε ορισμένα πράγματα. Δεν ξέρω αν έχετε πραγματικά δουλέψει ποτέ, άλλα σαν "οδηγός ταξί" όπως λέτε ειρωνικά, κάτι που δεν επέλεξα, σας βεβαιώνω ότι είναι από τις πιο ψυχοφθόρες δουλειές... Και κάθε τι που την δυσκολεύει κι άλλο, όπως οι λεωφορειοδρομοι που αναφέρετε, σε φέρνει στα όρια σου... Οπότε λίγος σεβασμός δε βλάπτει...

Φιλικά
Γιώργος Ζαλμάς

Υ.Γ. την επόμενη φορά που ένας "οδηγός ταξί" θα πάει σπίτι κάποιον από σας όταν γυρνάτε από τη διασκέδασή σας σκεφτείτε λίγο παραπάνω πρίν να κρίνετε...

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. 2 Αν τελικά επιλέξετε να σβήσετε αυτήν την ανάρτηση, παρακαλώ να σβήσετε και τα σχόλια μου...

Ανώνυμος είπε...

#tarifoskila

Πανος είπε...

Ανωνυμοβλακας!!!

Σωτήρης. είπε...

Γιώργο τον λένε φίλε Πάνο.