Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Θα της μιλήσω



Tου dos. βασισμένο σε μια ιδέα του ίδιου (του dos δηλαδή) και του Ιούλιου Πτιμπέρ. Αν σας φαίνονται μικρά τα μίκυ μάου, κάντε κλίκ (clic) τα μίκυ μάου. 








10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

POLY KALO

Ανώνυμος είπε...

είναι πολύ καλό.
Έχει έναν ρεαλισμό. Βασικά φαίνεται δουλεμένο σε μια έντονα ρεαλιστική κατεύθυνση που επικεντρώνεται στην εν δυνάμη, θα έλεγα, πιθανή παθιασμένη ερωτική σχέση. Κάτι που δεν γίνεται. Από την ανυπομονησία στην μετάβαση. Από τον ρεαλισμό στον κόσμο των κόμικς. Το head shoot είναι ο σύνδεσμος του ρεαλιστικού στοιχείου με μία άλλη ετεροτοπία(Φουκώ). Η βία ακόμη μία φορά ως μοχλός μετάβασης ή καλύτερα μεταβολής. Δεν γνωρίζω ποιος δημιούργησε αυτούς τους τόσο ζωντανούς ήρωες αλλά ένα μεγάλο μπράβο για την τόσο εύστοχη μαρξιστική ματιά του. Τέτοιους κξα

Ανώνυμος είπε...

ούτε εγώ έχω δει τη στρέλλα-καλό?

Ανώνυμος είπε...

τσίτα goa.

Ανώνυμος είπε...

δε κατάλαβα τη τύφλα μου

Ανώνυμος είπε...

paikse ligo SODOM reeeeeeeii

UsedRecords.gr είπε...

Αν σας φαίνονται μικρά τα μίκυ μάου, κάντε κλίκ (clic) τα μίκυ μάου και θα συνεχίσουν να σας φαίνονται μικρά.

"Μετέχνιο" είπε...


Συγχαρητήρια στον παρατηρητικό αναγνώστη. Η λύση προς το παρόν είναι να κάνεις clic το μίκυ μάου, και αφού ανοίξει η κάθε σελίδα, να την κάνεις save as.
Θα μου πεις, δε μας χέζετε. Θα σου πω η τέχνη θέλει θυσίες. Θα προσπαθήσουμε να σκεφτούμε κάτι καλύτερο, θα ρωτήσουμε κανά χάκεν.

Ανώνυμος είπε...

Μαθητευόμενο χάκεν εδώ: Μπορεί κάποιος έτσι όπως είναι η σελίδα χωρίς να κλικάρει τίποτα να πατήσει ctrl και να σκρολαρει προς τα μέσα με την ροδέλα του ποντικιού. Χάνει βέβαια σε πγιότητα αλλά οι διάλογοι διαβάζονται κάπως.
Και by the way μετέχνιο, το mega σας ξεπέρασε: http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27377&subid=2&pubid=32373332

Λενιώ είπε...

γέλασα πολύ με τη Μαρουσιάνα, που τη θυμήθηκες..!