Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Άγνωστη διαδρομή.



13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και τελικά τι έγινε;

George Michael είπε...

Πούλησε τα καράβια, και γυρνά στα λιμάνια όλης της γης, σαν άλλη Γλυκερία.
Τον είδα και τα λέω αυτά, μου είπε πως ένιωθε σαν να τον λούζει άγνωστος, σε λουτήρα κομμωτηρίου μέσα σε ασανσέρ.

Λα. είπε...

Eγώ πιστεύω οτι την σεβάστηκε. Σεβάστηκε την μόνη γυναίκα που είδε στα μάτια της την μάνα του. Και την άφησε να φύγει γιατί αυτό σημαίνει αγάπη. Και παρόλο που έκλαιγε σαν μωρό παιδί, δεν ήταν δάκρυα απελπισίας, αλλά χαράς. Χαρά που εκείνη ήταν ευτυχισμένη. Γιατί μόνο αυτό έχει σημασία

Λα. είπε...

διόρθωσή
"χαρά γιατί εκείνη ήταν ευτυχισμένη"
γαμώ την κεκτυμένη ταχυτήτα

Αμαρτωλός είπε...

τον καημένο...

zof είπε...

ο μαλάκας, ο καραγκιόζης. πάντα μου την έσπαγε

Γκόργκοθ είπε...

Χτυπάμε έναν πεσμένο άνθρωπο; Μμμμμμ... μπράβο, ωραίος πολιτισμός. Αναρωτηθήκατε ποτέ τί σκατά έχει φάει αυτός ο άνθρωπος;

Ανώνυμος είπε...

Πείτε μου αλήθεια, κύριε Γκόργκοθ, πόσο πολύ το περίμενες για να το πεις αυτό; Μήπως στεναχωρήθηκες για κάτι; βουμ, βουμ.

Bard Chris είπε...

Εκ μέρους του Μαρακιού σχολιάζω. Είπε να μην την ενοχλάς με τέτοιες δημοσιεύσεις και πολύ ντρέπεται η ίδια που θίγεις την αξιοπρέπειά της χωρίς να είναι μπροστά! Είσαι ντροπή ρε φίλε, σεβάσου λίγο, δείξε ρε σέβας!Αλληλοεξουδετερώνεσαι ρεεεε!

Ανώνυμος είπε...

προς Bard Chris. Δύο ερωτήσεις μόνο.


α. Ζει το Μαράκι;;;

β. Πώς αλληλοεξουδετερώνεται κάποιος μόνος του;

Bard Chris είπε...

προς Ο/Η Ανώνυμος είπε... Δύο επισημάνσεις μόνο.


α. Ζει και βασιλεύει και τον κόζμο κυριεΕύη!

β. Μέσω της αενάου αλληλοεξουδετερώσεως της οποίας ο ορισμός αποκρυπτογραφείται μέσα απο τον άρρητο μαθηματικό τύπο της εντροπίας και λοιπών λιπασμάτων.

Υ.Γ. Όπως βλέπεις up-in-ντησα στο κακεντρεχές, τάχα μου δήθεν, ερωτηματικό σχόλιό σου το οποίο έθεσες μέσα απο το λημέρι της ανωνυμίας σου σε αντίθεση με εμένανε που δηλώνω ευθαρSOS και ιδιότ-ηττα και ό-no-μα.

fanisef είπε...

Έχω να καταγγείλω πως ο περιβόητος εφοπλιστής Γιώργος Παπαδάτος είναι ένας κοινός απατεώνας.
Η αλήθεια είναι πως στην προσπάθειά του να διασκεδάσει τις φήμες που ακούγονται για τις ευθύνες που τον βαρύνουν σχετικά με την εξαφάνιση της συζύγου του, δε διστάζει να οικειοποιείται και να επεμβαίνει στο έργο ενός άγνωστου και ανώνυμου καλλιτέχνη των αθηναικών δρόμων. Για αυτό μόλις είδε το περί ου ο λόγος έργο (δείτε το κάτωθι link: http://murplejane.tumblr.com/post/7839504690/sprayed-stories-from-the-city-1-1-1#disqus_thread)έσπευσε να προσθέσει με κοινό μαρκαδόρο του εμπορίου το όνομα της συζύγου του και να φωτογραφηθεί (δήθεν περίλυπος και σκεφτικός) στο πλάι. Πρόκειται περί αδίστακτου ατόμου και ύποπτου για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου.
Για να μην αναφερθώ και στην οκνηρία του-βαριόταν ακόμα και να γράψει κάτι πρωτότυπο και δικό του; Έπρεπε να καπηλευθεί το μόχθο και το μεράκι ενός ταπεινού graffiti artist;
Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες όμως.... Η φωτογραφία που υπάρχει στο παραπάνω link είναι αδιάψευστος μάρτυρας όσων γράφω.
Τον παραδίδω στην κρίση όλων.

Ανώνυμος είπε...

"Ανάβεις φωτιές ανάβεις και όλα τα καις"