Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Νέο Ανέκδοτο!Γιατί πώς να το κάνουμε; Το καλοκαίρι και η ξεγνοιασιά της παραλίας χρειάζονται λίγο δροσερό, ζωογόνο, ευλογημένο χιούμορ.
Έτσι λοιπόν, η κοοπερατίβα μας σας προσφέρει το νέο υπερ-ανέκδοτο, για να το λέτε στις παρέες, στην εκδρομή, στον άντρα σας και όπου αλλού θέλετε.
Προετοιμαστείτε, πιάστε από τώρα τις κοιλιές σας και βρείτε ένα ομαλό έδαφος. Γιατί; Για τί άλλο; Μα γιατί θα κυληστείτε χάμω από τα γέλια.

πατήστε το link      "Υπερ-ανέκδοτο"  για να μεταφερθείτε στα ανέκδοτα και διαβάστε αυτό με τη σήμανση ΝΕΟ.


8 σχόλια:

μοιχαλίδα είπε...

Eγώ ξέρω για ένα φίλο που όταν ήταν αγοράκι, τον έπιασε η μάνα του να παίζει το πουλάκι του και του είπε "λοιπόν καυλοράπανο, όταν τελειώσεις μ' αυτό που κάνεις να πας να πάρεις ψωμί". Αληθινή ιστορία, μου την έχει πεί και η μάνα και το αγόρι. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι ανέκδοτο ή παιδικό τραύμα

Ανώνυμος είπε...

είναι τόσο μαλακία που έκανα αναφορά κατάχρησης στο blogger

Mpampis o glue είπε...

Όπως πάντα, λεπτό χιούμορ που γαργαλάει τις αισθήσεις, με τις απαραίτητες κοινωνικοκριτικές ανταύγειες..! Δροσιά στο απομεσήμερο ενός θερμόπληκτου αναγνώστη!

Νικ Βαμβακιωτης είπε...

Ομωρφο,οπως Ελλαδα!

Νικ Βαμβακιωτης

GRAND RAPIDS
USA

Stylianos Ou είπε...

malakia dn gelasa

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή γέλασες με τα άλλα;

zif είπε...

το 'ξερα

ατακσ είπε...

λεμε τα ανεκδοτα σας στις παρεες που κανουμε στα καφενεια και γινεται ο κακος χαμος.γελαμε μεχρι τα ματια μας να γινουν κοκκινα