tag:blogger.com,1999:blog-2879530357628703533.post3628052321039701121..comments2024-02-28T01:26:09.517+02:00Comments on "Μετέχνιο": Του Μπουρνόβα το Ραβαΐσι"Μετέχνιο"http://www.blogger.com/profile/12654984808735207586noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2879530357628703533.post-63968917435426039962014-01-13T02:12:12.759+02:002014-01-13T02:12:12.759+02:00Ζαλατίνα ή πηχτή, γκουρμχέστ.
http://www.kopiaste...Ζαλατίνα ή πηχτή, γκουρμχέστ.<br /><br />http://www.kopiaste.info/?p=667Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2879530357628703533.post-51669771115136731052014-01-12T14:03:32.939+02:002014-01-12T14:03:32.939+02:00http://www.buzzfeed.com/ariannarebolini/truly-upse...http://www.buzzfeed.com/ariannarebolini/truly-upsetting-vintage-recipesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2879530357628703533.post-39209900211367534192013-12-16T20:48:24.659+02:002013-12-16T20:48:24.659+02:00Μπράβο σας που με αυτή την εξαιρετική κριτική μας ...Μπράβο σας που με αυτή την εξαιρετική κριτική μας δώσατε λίγη απο αυτή τη μαγική αίσθηση που ο Θείος Αιμήλιος είναι πλεον πολύ γέρος για να μας δώσει!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2879530357628703533.post-61696574653703432922013-12-11T00:27:28.574+02:002013-12-11T00:27:28.574+02:00Αγαπητό Μετέχνιο,παρακολουθώ τη δουλειά σου απ'...Αγαπητό Μετέχνιο,παρακολουθώ τη δουλειά σου απ' τον πρώτο χρόνο δημηουργίας σου,αλλά είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να σου γράψω. Έχεις πλέον γίνει,καθημερινή συνήθεια! Το πρωί,μαζί με τα δημοσιογραφικά site,ανοίγω ανελλιπώς και το "Μετέχνιο".Ανοίγω όλες τις θεματικές ενότητες,κάθε μέρα! Κάποιες μάλιστα τις έχω διαβάσει κιόλας!! <br /> Αφορμή για να σου γράψω είναι η γλαφυρή,ζεστή,μα συνάμα λιτή και δωρική παρουσίαση της νεοταβέρνας "Του Μπουρνόβα το Ραβαϊσι".Αν και δεν έχω επισεφθεί ακόμα το μέρος,η παρουσίαση απ' το Μετέχνιο μ' έψησε να το κάνω! Η περιγραφή του λουτρού και ειδικά η παρατηρητικότητά σου,όσον αφορά την τοποθέτηση των πλακακιών αυτου,με συγκλόνισε! Πάντα πίστευα πως ενα μέρος-χώρο τον κρίνεις απ' τον πολιτίσμο και την κουλτούρα που διακρίνει τα "ιδιαίτερα δωμάτια".Εκεί καταλαβαίνεις αν ο άλλος το βλέπει απλά σαν ένα χώρο,για να ικανοποιήσει κάποιος την ανάγκη του, ή αν το βλεπεί σαν μια απόδραση απ' τον καθωσπρεπισμο του σαβουαρ βιβρ,που χαρακτηρίζει άλλωστε το δείπνο σε ταβέρνες του είδους.<br /> Πούρε μαρίδας και αρνάκι σε τάρτα,χωρίς όμως ζύμη από κολοκύθι,έχω φάει και στο Τομπρούκ σε μιά περιήγησή μου στη Μεσόγειο.<br /> Αύτο που απομένει είναι να διαπιστώσω και ιδίου ουρανίσκου, αν το "Ραβαϊσι" αποπνέει πράγματι "σπιτικη μαμά".Anonymousnoreply@blogger.com